Ledig!

Nu e jag äntligen ledig igen! Även om jag bara jobbat två dagar denna veckan :P.
Påväg från jobb nu och ska hämta "Leja" på "dadis"!
Idag blir det biffar med grönsaker istället för potatis. Ska försöka hålla mig borta så mkt jag kan från kolhydrater. Iallafall inte äta massA kolhydratrika saker!

Har glömt skriva när jag har bim. Det har jag mellan den 16 och 19! Alltså nästa vecka. Tycker det gått Väldigt fort mellan min senaste mens och denna gången!
Hoppas jag får ett svar på Stickan innan den 23 då jag ska träffa min nya diabetessköterska, så vi kan boka möten och vul på specialistmödrarvården.
Kändes skönt när jag fick kallelsen å där stod att jag skulle mäta mitt bs två veckor innan och fram till jag ska dit! Mäter många ggr om dagen redan så jag har redan kommit in i det!
E så spänd på vad som komma ska! Tänk att vi ska bli TVÅbarnsföräldrar!
Att jag förhoppningsvis ska få föda normalt och få ha min bebis på bröstet och inte som med Linnéa. Där jag först fick se henne efter 6 timmar, med alla slangar å skit!
Tror Linnéa kommer bli en underbar storasyster. Hon kommer vilja hjälpa till med allt. Å svartsjuk kommer hon säkert också bli, men det e väl sånt man får ta!

Nu e jag strax framme här!
Hej


Kommentarer
Postat av: Milo - Mamma till finaste Miranda & keane + bebis i magen bf 17/9

Jag hoppas hoppas så att ni får ett plus denna månaden , håller mina tummar stenhårt ;) .. Tvåbarnsmamma , det klingar bra det va ? ;) .. Jag förstår knappt att jag ska bli 3 barnsmamma , helt galet haha !



Jag förstår precis din känsla inför att föda naturligt , så kände jag med när jag väntade Keane . känslan att vara den första som rör mitt barn och få upp det på min bröst , att kämpa ut sitt barn är helt sjukt grymt . Jag fick inte träffa Miranda förens 2timmar efter mitt snitt och jag minns inte att jag höll i henne , har bilder men jag minns inget då jag var så hög på morfin o andra smärtis , inte förens dagen efter på morgon när jag vakna som jag såg henne och minns det , då hade dom passat henne under natten åt mig så jag kunde sova ut . Usch minns den känslan som den var igår , jag kände mig så snuvad , som någon sagt att jag ska få föda naturligt och sen bara skrattar och snittar en .. låter helt absurt nu kanske men just så kände jag :( .



Jag hoppas på att kunna föda naturligt även denna gången , men går det inte så finns det inga alternativ , det förstår jag med .




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0